Hakkımızda

Ana Sayfa > Hakkımızda

Avukat Serkan YILMAZ, gerçek ve tüzel kişilere hukuki danışmanlık ve uyuşmazlıkların çözümünde avukatlık hizmeti vermektedir. Hukuki bilgi gereksiniminin yanında, yorucu ve psikolojik olarak da insanların yıpranmasına neden olan mahkeme işlerinde, müvekkillerin hak kaybına uğramamaları için her daim yanlarında bulunarak, çözüm odaklı hizmet vermeyi ilke edinmiş bir hukuk bürosudur.

Olası ihtilaflar hakkında gerekli hukuki değerlendirmelerin yapılması ile yaşanabilecek uyuşmazlıkların önüne geçmek amacıyla, önleyici hukuk hizmetinin öneminin ve gereğinin farkındalığıyla hukuki danışmanlık hizmeti verilmektedir. Dava sürecinde de temsil edilen kişilerin hukuki sorunları ile sonuna kadar ilgilenilmekte olup, uğranılabilecek zararları engellemeyi ve çıkarlarını korumayı kendisine vizyon edinmiştir.

Merkezi Kayseri olmakla birlikte, çevre iller olan Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Yozgat, Sivas ve Aksaray ile İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye'de hizmet vermektedir. Kayseri'nin ilçeleri olan Develi, Yahyalı, Bünyan, Sarıoğlan, Tomarza, Pınarbaşı, Sarız, İncesu ve Yeşilhisar ilçelerinde de avukatlık hizmeti vermekteyiz. 

Kayseri Avukat Serkan YILMAZ Hakkında :

Avukat Serkan YILMAZ 1989 yılında Kayseri'de doğmuştur. İlkokul öğrenimini Ahmet Paşa İlköğretim Okulu'nda, ortaokul öğrenimini Ufuk Koleji'nde ve lise öğrenimini Sema Yazar Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. 2013 yılında İstanbul Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Bir yıllık avukatlık stajını Kayseri'de yaparak, 2015 yılından beri kurucusu olduğu hukuk bürosunda avukatlık hizmeti vermektedir.

Katıldığı eğitim ve aldığı sertifikalar :

- Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen Aile Hukuku, Boşanma Davaları, Sonuçları, Mal Rejimleri ve Tasfiye Davaları Semineri.

- Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen Aile Hukuku ve HMK Yargıtay Uygulama Eğitim Semineri.

- Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen CMK Uygulamaları Eğitim Semineri.

- Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin düzenlediği Uzlaştırmacı Eğitimi.
- Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen HMK Uygulamaları – İstinaf Semineri.

- Türkiye Barolar Birliği Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu tarafından düzenlenen Çevre Kirliliğinden Kaynaklı Sorumluluk Esasları Semineri.

- Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen Tüketici Hukuku Semineri.

- Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Temel Arabuluculuk Eğitimi.

- Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Uzlaştırmacı Yenileme Eğitimi.

- İstanbul Boğaziçi Enstitüsü'nden alınan Ölünceye Kadar Bakma Sözleşmesi Eğitimi.

- İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen Ticaret Hukuku Uzman Arabuluculuk Eğitimi.

DOLANDIRICILARA KARŞI DİKKATLİ OLALIM

İSMİM “AVUKAT SERKAN YILMAZ” ve RESMİM kullanılarak farklı numaralardan bir çok kişiye dolandırıcılık amaçlı mesajlar gönderildiği; uzlaştırma, icra takibi ve vatandaşın hakkında dosya açıldığı ve hapis cezası ile karşılaşabileceği gibi bahanelerle para talep edildiği hususlarını öğrenmiş bulunmaktayım. Bu hususların avukatlık büromuz ile hiçbir şekilde ilgisi bulunmamaktadır. 

BÜROMUZ VE ŞAHSIM TARAFINDAN KİMSEYE BU ŞEKİLDE MESAJ GÖNDERİLMEMEKTE, PARA TALEP EDİLMEMEKTEDİR.

BU TÜR DOLANDIRICILIK AMAÇLI MESAJLARA İTİBAR EDİLMEMELİDİR.